• DENMARK
  • SWEDEN

undefined
undefined

5 full-size skønhedsfavoritter
til 599kr - Brug koden BEAUTYBOX40 og få 40% rabat!

Tak fordi du er her! Vi har brugt timer, uger og måneder på at skabe et skønhedsunivers fyldt med lækre, håndplukkede skønhedsprodukter. Det synes vi du skal have glæde af og derfor får du denne unikke mulighed for at købe en Doozy Box med vores egne 5 personlige skønhedsfavoritter Doozy.dk.

undefined

Din Doozy Beauty box indholder:

5 håndplukkede full-size produkter

- Håndplukkede af Doozy's skønhedsteam - Ekstra gave med til dig og din vendinde

- Doozy Signatur Box - Fri fragt!

Luxe Illumination
Highlight Kit

fra MUA Makeup Academy

Forskøn din naturlig teint med en strålende glød! Kittet indeholder 6 bløde og lysgivende pudder-highlightere, der skaber lys og glød til din hud.

Forskøn din naturlig teint med en strålende glød! Kittet indeholder 6 bløde og lysgivende pudder-highlightere, der skaber lys og glød til din hud.

Rushhour Cream Pigment

fra Beni Durrer

Cremeskygger der kan bruges både til læber, som øjenskygge og blush. Nemme at 'duppe' på og arbejde ind i huden.

Cremeskygger der kan bruges både til læber, som øjenskygge og blush. Dens cremede og silkebløde konsistens gør den nemme at 'duppe' på og arbejde ind i huden.

'

Hand Cream N

fra Paul & Joe Beauté

40 ml

Smuk og fed håndcreme der giver dybtegivende fugt til dine hænder. Beriget med fugtighedgivende hyaluron og orange olie, honning og Jojoba, mælk og macadamia nøddeolie der sørger for en silkeblød følelse til dine hænder.

Paul & Joe Hand Cream N er en fed håndcreme der giver dybtegivende fugt til dine hænder. Den er beriget med det ekstremt fugtighedgivende hyaluron og orange olie, honning og Jojoba der fremmer blodcirkulationen, mens mælk og macadamia nøddeolien sørger for en silkeblød følelse til dine hænder.

undefined

Waterproof Eye Pencil

fra être belle

Øjenblyant i cremet og lækker konsistens. Yderst holdbar og vandfast (med andre ord, den bliver hvor den skal!) Dens bløde stift glider let over øjet og gør det nemt at tegne en flot og præcis streg.

Øjenblyant i cremet og lækker konsistens. Er yderst holdbar og vandfast (med andre ord, den bliver hvor den skal!) Dens bløde stift glider let over øjet og gør det nemt at tegne en flot og præcis streg.

Mascara 3-Dimension

fra être belle

Seriøs 3D effekt til dine øjne! Denne mascara giver smukke (adskilte) og lange vipper. Dens nærende egenskaber giver elasticitet og styrker til dine vipper.

undefined

Seriøs 3D effekt til dine øjne! Denne mascara giver smukke (adskilte) og lange vipper. Dens nærende egenskaber giver elasticitet og styrker til dine vipper, så du har det bedste fundament for smukke og sunde vipper.


Doozy 2016 - All Rights Reserved

Doozy is an online beauty shop with a focus on the sale of looks rather than products. Customers will find that they buy products that they actually will use. We inspire customers to establish new and better habits - and to use the products the right way, and look great as a result.

undefined